Deron
€ 749,74 Incl. btw

Presstige traagschuim Deluxe AD matras voor optimale drukverlaging en een ongekend comfort met inco-hoes
19cm dik (14+5cm)
Incontinentie hoes

Backorder

Levertijd:
1 tot 2 weken
Artikelnummer:
15330-90.200.19

De Presstige traagschuim Deluxe AD matras is een drukverlagend anti-decubitus matras dat zich kenmerkt in duurzaamheid en comfort. De Presstige traagschuim Deluxe AD matras is gemaakt uit een combinatie van 14cm HRC-schuim met daar boven een visco-elastische Viscopore schuimlaag van 5cm. HRC staat voor "High Resilience Climate", welke de opvolger is van het traditionele HR-schuim.

HRC kenmerkt zich door de stabiliteit gedurende het gebruik, welke tot 40% meer behouden blijft dan de conventionele schuimsoorten welke worden toegepast binnen de zorgmarkt. De matras wordt ingezet als preventief matras ter voorkoming van decubitus tot en met categorie 2.

Voorzien van de incontinentiehoes leent deze matras zich uitermate goed voor de gezondheidszorg.

Deze matras is verkrijgbaar in alle gewenste maten.
Selecteer uw matrasmaat rechtsboven.

Overige afmetingen zijn op aanvraag.

SoliCore HRC-schuim

Dit revolutionaire schuim wordt speciaal voor Deron in Zwitserland vervaardigd. Het schuim kent een hogere elasticiteit, heeft zeer goede lucht- en vochtregulerende eigenschappen en kan vanwege zijn enorme stabiliteit perfect toegepast worden in matrassen die continu en langdurig belast worden.

SensiDense-schuim

Dit drukverlagende schuim is ook van Zwitserse makelij. Het schuim wordt gebruikt in de toplaag van onze matrassen, onze hoofdkussen en zitkussens.  Het SensiDense-schuim is minder temperatuurgevoelig, hoogademend, uitstekend in warmte- en vochtregulering, en is in staat om zeer zware belastingen aan te kunnen gedurende langere periodes. De SensiDense-schuimen worden in matrassen gebruikt ter preventie van decubitus tot en met categorie 2 en in veel gevallen werkt het zelfs curatief.

Handleiding Presstige Deluxe Care

 

 Opslag- en reinigingsprotocol

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x