MusicBall / StoryBall

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Playnetic
€ 2.843,50 Incl. btw

Robuuste bol met een draaibare hendel. Wanneer men aan de hendel draait, komt er muziek uit de bal. Incl. USB stick met demo content (sprookjes en kinderliedjes).

Backorder

Levertijd:
4 tot 6 weken
Artikelnummer:
MSP002
EAN Code:
41622420

Deze speelse Ball is super duurzaam, want door aan de handslinger te draaien wekken de kinderen zelf energie op! Dit product wordt standaard geleverd met een USB stick met kinderliedjes of verhaaltjes. U de USB stick ook voorzien van MP3 bestanden naar eigen wens.

Kinderen moeten zelf energie opwekken om een liedje of een verhaaltje te kunnen luisteren. Deze robuuste bal stimuleert lichaamsbeweging en samenwerking en maakt het mogelijk om kinderen zelfstandig te laten buitenspelen.

De MusicBall/StoryBall wordt standaard geleverd in het rood, blauw of oranje. Andere kleur gewenst, dat kan natuurlijk ook!

Het geheel is "hufterproof" (molestbestendig) uitgevoerd en daarmee zeer geschikt voor de (openbare)buitenruimte. Dit gecertificeerde speeltoestel is veilig,  hoeft niet aangesloten te worden op het netwerk of de stroomvoorziening en is daardoor makkelijk plaatsbaar nagenoeg onderhoudsvrij.

 

 

 

bekijk hier de brochure van Playnetic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x