Playnetic

Sorteren op:

Robuuste bol met een draaibare hendel. Wanneer men aan de hendel draait, komt er muziek uit de bal. Incl. USB stick met demo content (sprookjes of kinderliedjes).
€3.297,25
Draai aan de handslinger en wek energie op. Genoeg energie opgewekt? Dan kan een spel met de sidekicks gespeeld worden. Weten de kinderen het goede antwoord dan sprinten zij naar de juiste fel verlichte sidekick . Met de handen, voeten, een bal of ander v
€8.258,25
Door op de tegel te springen wordt er energie opgewekt en klinken er kinderliedjes. Erg intensief, waar kinderen hun energie mee kwijt kunnen raken!
€3.751,00
Draai aan de disc, blijf draaien! Zo wordt er energie opgewekt. Zet de telefoon op luidspreker en leg hemonder het afdakje.De DJ Post versterkt het geluid van een smartphone! Connecten via een ingebouwde spoel , geen bluetooth of kabels nodig. Jongeren lu
€3.493,88
Kinderen moet aan het wiel draaien om energie te genereren! Vervolgens kunnen zij genieten van heerlijke muziek, verhalen of belevingsgeluiden. Voor een optimale beleving is de AudioSense voorzien van een geur generator.
€2.731,58
Draai aan het stuurwiel en wek energie op. Er klinkt een audiofragment vol beleving.Kinderen wanen zich piloot, piraat of beleven het gevoel van een coureur in een cockpit. Het kan allemaal met het KineticWheel.
€4.174,50
Draai aan het stuur voor bijpassende belevingsgeluiden.
€200,10
Trap met de voet op het pedaal en "let the games begin! De GameNetic is een gamezuil, speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte. De zuil, voorzien van een voetpedaal, twee knoppen en een display, is zeer veilig en gebruiksvriendelijk.
€3.493,88
Informatieve praatpaal die een verhaal vertelt of opdrachten geeft. Kinderen moeten zelf energie opwekken om de paal aan de praat te krijgen. Deze interactieve zuil stimuleert lichaamsbeweging en samenwerking en maakt het mogelijk om kinderen zelfstandig
€4.375,36
Draai aan het stuur voor bijpassende belevingsgeluiden.
€258,55
Draai aan het stuur voor bijpassende belevingsgeluiden.
€544,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x