Van Raam

Sorteer op:

De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame.
€1.603,25
De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.
€4.330,10
Moderne lage instap driewieler: Doordat het zwaartepunt lager ligt voelt deze driewieler ook comfortabeler aan.
€2.517,50
De Viktor driewielfiets van Van Raam is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met het inschatten van de breedte van een driewielfiets.
€2.385,00
De Easy Sport is een ideale driewielfiets voor sportief ingestelde mensen die ook van comfort houden.
€3.015,70
Van Raam
€4.780,60
De Kivo Plus is een kind ouder driewieltandem voor een volwassen persoon die achter zit en een kind dat voor zit. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving.
€4.611,00
Twinny Plus driewieltandemDe Twinny Plus driewieltandem is hetzelfde als de Twinny tweewieltandem maar dan met 2 wielen achter.
€3.031,60
De OPair is een rolstoelfiets waarmee u een rolstoelgebruiker kunt vervoeren.
€3.789,50
De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie.
€2.586,40
De trendy vormgegeven Maxi driewieler voor volwassenen zorgt voor stabiliteit en creثert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen.
€2.157,10
Sale
geveerd
€2.800,00 €605,00

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes en bakfietsframes.

www.vanraam.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x