Van Raam

Sorteer op:

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.
€4.518,05
De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame.
€1.603,25
De OPair is een rolstoelfiets waarmee u een rolstoelgebruiker kunt vervoeren.
€3.896,75
De Funtrain is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een bestaande of nieuwe Fun2Go duofiets gekoppeld kan worden. Op deze manier kan een begeleider veilig met drie bijrijders fietsen of gewoon met één bijrijder op de Fun2Go z
€3.950,65
Van Raam
€3.973,05
Van Raam
€4.915,90
De Easy Sport is een ideale driewielfiets voor sportief ingestelde mensen die ook van comfort houden.
€3.101,05
De Kivo is een kind ouder tandem voor een volwassen persoon die achter zit en een kind dat voor zit. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving.
€3.932,50
De Viktor driewielfiets van Van Raam is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met het inschatten van de breedte van een driewielfiets.
€2.452,50
De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie.
€2.659,60
Twinny tandemBij de Twinny tandem is op- en afstappen eenvoudig door de ruime lage instap.
€1.627,45
De Kivo Plus is een kind ouder driewieltandem voor een volwassen persoon die achter zit en een kind dat voor zit. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving.
€4.741,50

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes en bakfietsframes.

www.vanraam.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x