Acties!

Eindejaarsactie

Het einde van het jaar 2018 is in zicht.
Dat betekent Sinterklaas, Kerst en natuurlijk de besteding van vele budgetten.
Van ons kunt u verwachten dat wij 10 weken lang 25% korting geven op artikelen in de eindejaarsactie. Gebruik hiervoor de kortingscode FEEST25 tijdens het afrekenen. Deze actie duurt t/m 31 december 2018

  

Playnetic actie

Evenals vorig jaar mogen wij van Playnetic een aantal producten met hoge kortingen aanbieden. Zo kunt u alle modellen MusicBall, KineticWheel en AudioSense nu met 20% korting aanschaffen. Gebruik de code Play20 tijdens het afrekenen op deze producten.
Deze actie duurt t/m 31 december 2018

 

Factuur op 2018

Wederom kunt u net als elk voorgaand jaar uw factuur nog op dit jaar krijgen zelfs als de producten (deels) volgend jaar pas geleverd worden.
Ook bij levering in 2019 kunt u uw factuur dus nog in 2018 krijgen.

Mocht u nog niet precies weten wat u van uw budget aan wilt schaffen en geen overhaaste beslissingen willen nemen kunt u ook een cadeaubon bij ons aanschaffen.

 

6% BTW wordt 9% BTW

vanuit onze regering is er bepaald dat het lage BTW-tarief van 6% per 1 januari 2019 omhoog gaat naar 9%. Wilt u nog genieten van het lage BTW-tarief? 

De overheid heeft hiervoor een overgangsregeling getroffen. Graag bieden wij u de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Als wij een order nog in 2018 aan u factureren én u betaald deze ook in 2018, mogen wij het 6% tarief hanteren. Dit ondanks dat de levering misschien wel in 2019 zal plaatsvinden.
Informeer naar de mogelijkheden

 

Kerstvakantie  

Van 22 december 2018 t/m 1 januari 2019 zijn wij gesloten!

 

 

Let op!

Het kan zo zijn dat artikelen niet bestelbaar zijn via de webshop omdat ze niet voorradig zijn. In principe zijn alle artikelen niet bestelbaar indien niet op voorraad. De meeste artikelen zijn wel gewoon leverbaar. Wilt u dit artikel tot graag bestellen belt u dan met 0566-621056 zodat wij het artikel op "backorder" kunnen zetten en u wel kunt bestellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x