AudioNetic praatpaal met afbeelding

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Playnetic
€ 3.448,50 Incl. btw

Informatieve praatpaal die een verhaal vertelt of opdrachten geeft. Kinderen moeten zelf energie opwekken om de paal aan de praat te krijgen. Deze interactieve zuil stimuleert lichaamsbeweging en samenwerking en maakt het mogelijk om kinderen zelfstandig

Backorder

Levertijd:
4 tot 6 weken
Artikelnummer:
MK101355
EAN Code:
41634420

Informatieve praatpaal die een verhaal vertelt of opdrachten geeft. U kunt de content zelf verzorgen of gebruikmaken van onze standaard content (vraag naar de mogelijkheden). U kunt de content op ieder gewenst moment aanpassen enkel door de USB stick met MP3 bestanden te verwisselen.

Kinderen moeten zelf energie opwekken om de paal aan de praat te krijgen. Deze interactieve zuil stimuleert lichaamsbeweging en samenwerking en maakt het mogelijk om kinderen zelfstandig te laten buitenspelen.

Deze zuil wordt geleverd met een krasvaste opdruk naar wens!

Het geheel is hufterproof uitgevoerd en daarmee zeer geschikt voor de (openbare)buitenruimte. Dit gecertificeerde speeltoestel is veilig,  hoeft niet aangesloten te worden op het netwerk of de stroomvoorziening en is daardoor makkelijk plaatsbaar nagenoeg onderhoudsvrij.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x